maandag 9 juli 2012

Met de jeep op safari!

Na weer een stevig ontbijt bij onze gastgezinnen vertrokken we met de bus naar een natuurreservaat. Daar konden we al snel genieten van een paar prachtige giraffen en zebra`s. Ze liepen gewoon tussen de huisjes en dronken zelfs van het zwembad, het was super schattig
! Na een paar prachtige foto`s vertrokken we op safari. In een open jeep zoefden we over de baan en arriveerden bij het safari park.  Het eerste wat we tegen kwamen waren een aantal vechtende buffels, zebra`s en struisvogels.
Verder ontmoetten we nog cheeta`s, leeuwen, neushoorns. Zij waren slechts te bewonderen van een meter afstand ! Terug in het reservaat roken we de heerlijke geur van  BRAAI!! Aangezien de zebra`s zo dichtbij waren lustten ze ook wel een lekker stukje vlees! Terwijl we van het uitzicht waren aan het genieten, leerden we de andere koren nog beter kennen. We hebben zelfs een repetitie van het koor van Nieuw-Zeeland kunnen bijwonen. Onze monden vielen open en we vonden het heel leerrijk! Na deze lange dag reden we met de bus terug naar de verzamelplaats. Tijdens de rit zongen we er op los! Terug in het gastgezin gaven we de cadeautjes af om hun te bedanken. We zijn nog allemaal samengekomen in een restaurant om afscheid te nemen van de andere koorleden. Het was een zeer emotionele maar gezellige avond! Nu koffer inpakken en nog genieten van onze laatste avond in het gastgezin en dan op naar Kaapstad! We zijn heel benieuwd!


Vanuit Zuid-Afrika, baie kusjes van Marlies en Silke!xxx













1 opmerking:

  1. Whow!!!! Wat een belevenissen ginder! Het moet een schitterende dag geweest zijn ( ook volgens sms-berichten heb ik het gehoord). We kijken alweer uit naar het volgende nieuws en zo vliegt de tijd hier voor ons ook voorbij.

    groetjes,

    Chris

    BeantwoordenVerwijderen